SJUB

Voor onze hulp- en spelleiding van 12 t/m 17 jaar organiseren we een leuk SJUB-weekend. Gezellig rondhangen met leeftijdsgenoten en lekker ravotten. Zo leer je elkaar al wat beter kennen voor de themaweek begint. 

 

SJUB: hét weekend wat je niet wilt missen!

Je kent het vast wel, je bent tussen de 12 en 17 jaar oud en je wilt iets gaafs doen in de zomervakantie. Gezellig rondhangen met leeftijdsgenoten en lekker ravotten. Tijdens SJUB gaat het om samen plezier maken, gezelligheid en een goede sfeer. Naast het doen van gave activiteiten zorgen we er samen voor dat de voorbereidingen van de Themaweek worden volbracht. Zo kun je een kijkje nemen in de organisatie en zien hoeveel plezier we met zijn allen hebben bij Stichting Jeugdbelangen! 

Natuurlijk zorgt zo’n vet weekend ervoor dat de Themaweek anders begint. We kletsen gezellig na over het weekend en jij weet precies wat er allemaal bij de organisatie komt kijken. Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan of kom naar de informatieavond op 24 juni 2024. Want zonder jou is er geen SJUB en dat zou zonde zijn! Vooraf wordt het programma bekend gemaakt, zodat je weet wat je te wachten staat. 

SJUB vindt plaats van zaterdag 10 t/m zondag 11 augustus 2024. 

Indien je later aanwezig kunt zijn of eerder moet vertrekken: in overleg is alles mogelijk.

Aanmelden maar!

 

Contactpersoon SJUB

Dennis van Loon