Themaweek

Tijdens de themaweek maken de kinderen van groep 3 t/m 8 kennis met onze rolspelers. Samen gaan zij op avontuur. Dit jaar gaan we terug naar de Middeleeuwen met als titel ‘De slag om Wilgenburcht’. De kinderen worden in groepjes verdeeld en worden begeleid door een groepsleiding (16+) en hulpleiding. Wat kun je dit jaar van de themaweek verwachten:
  • Op maandag wordt er per groep en hut gebouwd en elke dag worden er spellen gespeeld. Deze spellen zijn op de Wilgenspot, in het bos en in het dorp.
  • Op woensdagavond blijven de kinderen BBQ’en daarna maken ze zich klaar voor de open avond. Tijdens de open avond stellen de kinderen en rolspelers zich voor aan alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere belangstellenden. We nemen iedereen voor een uurtje mee in onze avonturen. Daarna vinden de kinderen het leuk om hun hut aan jullie te laten zien en wordt er nog drinken en een versnapering verkocht.
  • Donderdagnacht organiseren we voor de kinderen van groep 8 een nachttocht. Meestal worden de kinderen vanuit het verhaal op missie gestuurd om op vrijdag het verhaal tot een goed einde te kunnen brengen. Na de tocht blijven de kinderen op de Wilgenspot slapen.
  • Vrijdag breken we de hutten af, gaan we eten bij een gastgezin en sluiten we daarna gezellig samen af.